Interessant:

Telfort Interactieve TV Online op je iPad of Android-tablet

nieuws 5 maart 2012 om 10:36

Telfort introduceertáTelfort Interactieve TV Online; met dezeáInteractieve TVáOnline kunnen Telfort-klanten, die over Interactieve TV beschikken,ágratis via de computer, iPad of Android-tablet live tv te kijken.

TV kijken via internet is tegenwoordig heel normaal, maar het kijken ervan op verschillende apparaten is nog niet zo makkelijk voor iedereen. Daarom stelt Telfort deze nieuwe dienst beschikbaar voor klanten die een abonnement hebben met Interactieve TV.

Met Interactieve TV Online hebben klanten van Telfort eenvoudig via hun internetverbinding thuis gratis toegang tot de 20 meest populaire tv-zenders, de programmagids en de totaaloverzicht van het aanbod van Videotheek Thuis met onder andere ruim 3000 films, tv-series, documentaires en cabaretvoorstellingen.

De programmagids en de catalogus van Videotheek thuis zijn ook buitenshuis beschikbaar. Hierdoor wordt het mogelijk om onderweg je tv-avond te plannen. Live tv kijken kan alleen thuis via je eigen internetverbinding.

Interactieve TV Online van Telfort is gemakkelijk te gebruiken. Het is mogelijk om op een PC of laptop naar telfort.nl/tvonline te surfen om direct live tv te kijken. Voor de iPad en Android-tablets is een gratis app beschikbaar in de Apple App Store en in de Android Market.

Meer informatie alsook een overzicht van het zenderaanbod op Interactieve TV Online is te vinden via http://internet.telfort.nl/shop/interactievetv.html#open-tab-zenderpakketten.

portablegear.nl