Interessant:

Swype voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich

nieuws 17 februari 2012 om 10:29

Er is een beta-versie van Swype, de populaire toepasssing waarmee je snel berichten op je mobieltje kan schrijven door over het on-screen toetsenbord te 'vegen', uitgekomen voor Android 4.0.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich bood tot op heden nog geen officiele Swype-support en de ontwikkelaar heeft langer over de Android 4.0-editie gedaan dan gedacht. Helemaal af is het nog steeds niet, want het betreft slechts een beta-editie voor Android 4.0. Een nieuwe toepassing in deze editie van Swype is de integratie met de Dragon Go!-app. Hiermee kan je, met een druk op een speciale toets op het on-screen toetsenbord, ook stemopdrachten ingeven en berichten inspreken.

Swype is uitgevonden door de man die ook tekstvoorspelling (T9) voor mobieltjes uitvond en werd eind 2009 voor het eerst getoond. Sindsdien is de technologie op veel smartphones terug te vinden. De Swype-beta voor Android 4.0 download je hier. Vooralsnog is de Samsung Galaxy Nexus de enige smartphone die standaard wordt geleverd met Android 4.0 voorgeinstalleerd.

Swype
Swype

IntoMobile