Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

My Vodafone kosten-app geintroduceerd

nieuws 15 februari 2012 om 08:32

Vodafone introduceert deze week de gratis My Vodafone app en de mobiele website m.vodafone.nl; hiermee krijg je meer controle over je dataverbruik en de kosten van data, belminuten en SMS op je smartphone.

De app voor Android is direct beschikbaar voor Vodafone-abonnees en -prepaid gebruikers. De iPhone app volgt zeer binnenkort. Vodafone laat weten dat "de app en mobiele website onderdeel zijn van een reeks initiatieven ter verbetering van de klantervaring".

De My Vodafone app en mobiele website bieden Vodafone-klanten ook persoonlijke abonnementsinformatie, inclusief aangesloten BloX voordeelbundels zoals de Internet op Reis Dagbundel. lndien je een extra BloX voordeelbundel wil aansluiten, kan dat vanaf nu ook via de app of de mobiele website. Afhankelijk van het verbruik kan dat voor jou voordeliger zijn. Verder is er informatie beschikbaar om de kosten van mobiel verbruik in de hand te houden, zoals het internationale tarievenoverzicht voor gebruik van smartphones in en naar het buitenland.

Daarnaast bieden de My Vodafone app en de mobiele website - ook voor niet Vodafone klanten - een overzicht van de populairste mobiele apps, een Vodafone winkelzoeker op basis van de GPS locatie en antwoorden op veelgestelde klantenservice vragen. Eerder werd de soortgelijke Telfort BelStatus app geintroduceerd.

portablegear.nl