Interessant:

Toon van Eneco: inzicht in energieverbruik en -kosten

nieuws 9 februari 2012 om 16:22

Toon is de eerste thermostaat met Live Updates, die je actueel inzicht geeft in je energieverbruik en de kosten. Je krijgt grip op je piek- en sluipverbruik en leert welke apparaten veel energie verbruiken. [advertorial]

Ook geeft Eneco Toon meldingen om bijbetalen te voorkomen. Zo helpt Toon je bewuster om te gaan met energie. Toon biedt alle functies die je van een moderne thermostaat mag verwachten. Hij regelt de warmte in huis precies zoals je dat wil. En hij is mooi en eenvoudig te bedienen dankzij het touchscreen. Bovendien geeft Toon inzicht in je actuele gas- en stroomverbruik. Wat Toon tot een echt bijzondere thermostaat maakt zijn de Live Updates. Daarmee kan je onder meer je energieverbruik uit het verleden zien en vergelijken, het verschil zien tussen verbruik in het hoog- en laagtarief en via internet actuele weer- en verkeersinformatie bekijken.

Eneco Toon
Eneco Toon

Toon werkt verder precies hetzelfde als een normale klokthermostaat. Je kan gewoon je temperatuur instellen voor de centrale verwarming om jouw huis op de juiste temperatuur te laten verwarmen. Toon kost eenmalig € 120,- (apparaat, inclusief installatie door een monteur) en daarnaast betaal je maandelijks € 3,50 voor de Live Updates. Toon is vanaf dit voorjaar (2012) verkrijgbaar via Eneco. Op dit moment kan je Toon alvast vrijblijvend reserveren via de website: eneco.nl/toon. Inschrijven is gratis en verplicht tot niets.

Eneco Toon
Eneco Toon

Eneco