Interessant:

Hi introduceert PrePay Smart-bundels

nieuws 7 februari 2012 om 14:19

Hi introduceert de nieuwe Hi PrePay Smart-bundels; daarmee kan je voortaan voor mobiel internet kiezen uit bundels die een week duren in plaats van bundels met een periode van een maand.

De nieuwe weekbundels bieden je de mogelijkheid om meer MB's aan te schaffen, zodat ook PrePay-bellers kunnen internetten op hun mobiel. Verder bieden de bundels zeven dagen lang onbeperkt sms'en. Hi zegt met de nieuwe databundels "in te spelen op het gedrag van de internetgeneratie. (...) De bundels sluiten beter aan bij de grotere behoefte aan internet op de mobiele telefoon."

Voor de nieuwe Hi PrePay-bundels heb je de keuze uit Hi PrePay Smart 50MB (50 MB + onbeperkt sms voor € 3,50 per week - t/m maart € 2,50), Hi PrePay Smart 100MB (100 MB + onbeperkt sms voor € 5,-), Hi PrePay Smart 250MB (250MB + onbeperkt sms voor € 6,50) en de Hi PrePay Belbundel (20 minuten voor € 3,-). Het zogenaamd "onbeperkt sms'en" is overigens wel degelijk beperkt tot maximaal 700 sms'jes per maand.

Tegelijkertijd met de nieuwe PrePray Smart bundels introduceert Hi verder een mobiele PrePay app. Hiermee heb je als Hi-klant direct inzicht in je tegoed, kan je makkelijk opwaarderen of de PrePay Smart weekbundels aanschaffen. De app is beschikbaar voor Android-toestellen, BlackBerry's en iPhones.

prepaid-vergelijk.nl