Interessant:

Sony Ericsson doet het met Billabong

nieuws 3 februari 2012 om 12:23

Sony Ericsson heeft een samenwerking met Billabong aangekondigd; Billabong is een hip merk voor boardsporters (surfen, snowboarden, skateboarden en wakeboarden). De Xperia active komt als eerste in een Billabong-uitvoering.

De Billabong-uitvoering van de Sony Ericsson Xperia active staat centraal in de samenwerking tussen Sony Ericsson en Billabong. De Xperia active is de ideale smartphone voor extreme sportfans. Het zeer compacte 3-inch Android 2.3-toestel is probleemloos mee te nemen naar skate- en surfplekken om alle gebeurtenissen meteen vast te leggen (met de 5-megapixel camera). Deze stevige en krasvrije smartphone zit boordevol technologieŽn zoals 'wet finger tracking' (zodat je het touchscreen met natte vingers kan bedienen) en heeft een IP67-certificaat, wat betekent dat het toestel stof- en waterbestendig is. Tevens is het toestel uitgerust met Billabong screensavers, video's en Billabong LIVE, een nieuwe app verkrijgbaar in het Sony Ericsson kanaal van de Android Market.

Sony Ericsson Xperia active Billabong Edition
Sony Ericsson Xperia active Billabong Edition

De Billabong-editie van de Sony Ericsson Xperia active is nu verkrijgbaar in de VS, Japan, Frankrijk, Duitsland, BraziliŽ, Spanje, AustraliŽ, ItaliŽ en Zuid-Afrika. Vooralsnog is de Billabong editie niet verkrijgbaar op de Nederlandse en Belgische markt.

portablegear.nl