Interessant:

Vodafone start preregistratie Sony PS Vita

nieuws 23 januari 2012 om 10:43

Vanaf vandaag start Vodafone in Nederland de preregistratie van de Sony PS Vita WiFi + 3G-editie; Sony's nieuwe gameheld ligt vanaf 22 februari officieel in de winkels.

Via het Vodafone netwerk heb je direct en altijd toegang tot het PlayStation Network en de PlayStation Store. De Sony PS Vita beschikt over social network features zoals- Twitter, Facebook, Flickr, Foursquare en mediatoepassingen als video's, muziek en foto's. Vodafone is de exclusieve provider die de netwerk connectie voor de PS Vita 3G levert.

Met de Vodafone PS Vita simkaart heb je met een PS Vita 3G toestel toegang tot het Vodafone netwerk. Door gebruik te maken van prepaid internet ben je niet gebonden aan een abonnement. De simkaart is direct actief en je ontvangt na registratie gratis datategoed 12,50. Daarnaast krijg je met deze simkaart na opwaardering van minimaal 20,- een code waarmee je het volledige spel WipEout 2048 (normale prijs 39,99) gratis kan downloaden. Voor gebruik van de Vodafone PS Vita Simkaart geldt het reguliere mobiel breedband tarief van 0,33/MB en zijn de reguliere Prepaid Mobiel breedband bundels beschikbaar.

Sony PS Vita
Sony PS Vita

Bart Hofker, Directeur Consumenten Markt bij Vodafone Nederland: "De trend om online te gamen vindt steeds vaker ook buitenshuis plaats. Altijd en overal online kunnen gamen waar je maar wilt, bijvoorbeeld onderweg naar school of werk. De interactieve elementen van games zijn via 3G altijd en overal beschikbaar. Zo zie je dus wie er in de buurt aan het gamen is, je kunt anderen meteen online uitdagen om mee te spelen. Tevens zijn er location based elementen zoals het achterlaten van content voor anderen, waar je maar wilt. Daardoor blijf je online altijd connected met andere gamers."

De Sony PS Vita WiFi + 3G met Vodafone Prepaid Mobiel Internet kost 299,-. Bekijk hier de Vodafone PS Vita preregistratie.

portablegear.nl