Interessant:

Vijfvoudig wereldkampioen triatlon gezicht Jabra SPORT

nieuws 17 januari 2012 om 12:19

Headset-producent Jabra gaat samenwerken met vijfvoudig wereldkampioen Ironman Triatlon: Craig 'Crowie' Alexander, een grote naam in de triatlon-wereld.

Triatlon-wereldkampioen Alexander zal gedurende twee jaar het gezicht zijn van de serie sportproducten van Jabra. Hij was vorige week aanwezig op de Jabra-stand tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas om de samenwerking toe te lichten en hij zal de nieuwe sportcategorie 'in actie' presenteren.

"Ik ben verheugd om te mogen samenwerken met een bedrijf als Jabra dat geweldige producten ontwikkelt voor atleten zoals ik," aldus Alexander. "Jabra-producten helpen mij om in contact te blijven met vrienden en familie tijdens de vele uren van intensieve training en mijn hectische reisschema. Dit contact heb ik nodig om gemotiveerd te blijven."

De Jabra sport-serie bestaat uit de Jabra SPORT (een Bluetooth-headset met FM-radio die bestand is tegen regen, stof en stoten en waarmee je tegelijkertijd naar muziek kan luisteren en telefoonoproepen kan beantwoorden), de Jabra SPORT-Corded (met draadgebonden headset, maar verder dezelfde functionaliteiten als de Bluetooth-uitvoering), de Jabra CLIPPER (met een handige Bluetooth-clip voor tijdens het sporten) en de Jabra ACTIVE (geschikt voor fanatieke sporters die hun oordopjes niet de hele tijd willen aanpassen).

Jabra SPORT headset
Jabra SPORT headset

portablegear.nl