Interessant:

Motorola Defy Mini en Motoluxe geintroduceerd

nieuws 9 januari 2012 om 11:40

Motorola heeft op de CES 2012 in Las Vegas twee nieuwe mid-range Android 2.3-smartphones geintroduceerd: de Motorola Defy Mini en de Motorola Motoluxe.

De Motorola Defy Mini (XT320) is het derde model in Motorola's serie robuuste Defy-outdoor smartphones, na de originele Defy en de Defy+. Net als de voorgaande modellen heeft de Defy Mini een krasbestendig Gorilla Glass-display en is het toestel water- en stofbestendig. Dit 'mini'-model heeft een 3,2-inch display en is daarmee aanzienlijk kleiner dan zijn 3,7-inch voorgangers. De Defy Mini ondersteunt WiFi, 3G/HSDPA, GPS (met Google Maps) en Bluetooth 2.1 en is voorzien van een 3-megapixel camera, een VGA-webcam en een 600MHz-processor. De Defy Mini draait op Android 2.3 Gingerbread en Motorola belooft een standbytijd van 21 dagen. De Defy Mini is vanaf februari beschikbaar in Europa; er is nog geen informatie over de verkrijgbaarheid in Nederland en België.

Motorola Defy Mini (XT320)
Motorola Defy Mini (XT320)

De Motorola Motoluxe (XT615) is een mid-range Android 2.3-smartphone, maar dat blijkt alleen uit het beperkte geheugen (512MB, uitbreidbaar via microSD) en de bescheiden processor (800MHz). De verdere specificaties van deze 4-inch smartphone zijn echter uitstekend met WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 3.0, een VGA-webcam, een 8-megapixel camera, GPS en DLNA. Ook de Motoluxe komt in februari naar Europa, maar ook hier is er nog geen informatie over de verkrijgbaarheid in Nederland en België.

Motorola Motoluxe (XT615)
Motorola Motoluxe (XT615)

Motorola Mediacenter