Interessant:

Nieuwe internetbundels bij Simpel

nieuws 20 december 2011 om 13:05

Simpel introduceert nieuwe internetbundels, die eenvoudig zijn te combineren met de verschillende belbundels. Voor Simpel-klanten is het mogelijk om een kleine belbundel te koppelen aan een grotere databundel.

"Onze databundels maken mobiel internet toegankelijk voor elke klant met een mobiel abonnement. De bundels kun je aanpassen op je eigen bel-, sms- en datagebruik. Zo ben je als enthousiaste datagebruiker niet automatisch gebonden aan een grote belbundel, terwijl je misschien maar weinig belt. Het feit dat je onze bundels op deze manier kan mixen, is bijzonder", legt Vivian Butzelaar (Marketing Manager Simpel) uit. "Uiteraard zijn de tarieven binnen de bundel aantrekkelijk. Ook als je geen databundel afsluit gelden de beste datatarieven in de markt. Het standaardtarief voor consumenten is dan € 2,50 per 50MB."

De nieuwe Simpel internetbundels zijn er in vijf varianten: 50 MB (€ 2,50 per maand), 200 MB (€ 5,00 per maand), 300 MB (€ 7,50 per maand), 500 MB (€ 10,00 per maand) en 1 GB (€ 15,00 per maand).

mobiel-internetvergelijk.nl