Interessant:

Samsung Galaxy Xcover verkrijgbaar in Nederland

nieuws 20 december 2011 om 10:18

Vanaf deze week is de Samsung Galaxy Xcover (S5690) te koop in Nederland; de Galaxy Xcover is een robuuste stof- en waterdichte Android 2.3-smartphone met een krasbestendig display.

Het display van de Samsung Galaxy Xcover is gemaakt van gehard glas dat tot vijf keer sterker dan normaal glas is. Het touchscreen meet 3,65-inch en het toestel is waterproof tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten. De Galaxy Xcover heeft een IP67-certificaat: dit betekent dat het toestel luchtdicht is om vuil- en waterschade te voorkomen. Verder beschikt de Galaxy Xcover onder meer over Android 2.3 Gingerbread (met toepassingen voor Google Maps, Google Latitude, YouTube, Gmail en de Android Market), Samsungs Social Hub-app (je complete contactenoverzicht op één plek), WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 3.0 en een 3 megapixel autofocus-camera met LED-flitser (de flitser doet ook dienst als zaklamp).

Samsung Galaxy Xcover
Samsung Galaxy Xcover

"We hebben de Samsung Galaxy Xcover speciaal ontworpen voor mensen die alles uit het leven willen halen," zegt Geert Mol, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "We hebben de beste functies voor social networking gecombineerd met een sterk en luchtdicht chassis. Daardoor is deze smartphone immuun voor stof en water. Dat maakt de Samsung Galaxy Xcover een ideale smartphone die past bij de actieve levensstijl van veel Nederlanders."

De Samsung Galaxy Xcover (S5690) is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,-. Het toestel werd in augustus al internationaal aangekondigd.

portablegear.nl