Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Telfort BelStatus app voor Android en iPhone

nieuws 15 december 2011 om 14:22

Telfort introduceert de BelStatus app, een gratis applicatie voor Android (vanaf v1.5) en de iPhone die je inzicht geeft in je bel-, sms- en internetgedrag en kosten.

BelStatus app is beschikbaar voor alle particuliere klanten van Telfort met een postpaid (ook sim only) abonnement voor mobiele telefonie. Deze dienst is onderdeel van BelBewust, een serie handige diensten van Telfort die inzicht geven in het verbruik en verbruikskosten.

Met de BelStatus app weet je als Telfort-klant altijd hoeveel minuten, sms'jes en MB's je hebt verbruikt. Tevens geeft de app inzicht in het aantal dagen voordat het nieuwe tegoed ingaat en de kosten van de huidige en afgelopen maand. De BelStatus app is gratis te downloaden via de Android Market en de iPhone App Store. Klanten die geen iPhone of Android toestel hebben kunnen op hun smartphone gebruik maken van BelStatus op de mobiele Telfort site.

Telfort BelStatus app voor Android en iPhone
Telfort BelStatus app voor Android en iPhone

portablegear.nl