Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Gratis reclamefolders populair op iPhone

nieuws 9 december 2011 om 11:01

Veel huishoudens zitten helemaal niet te wachten op reclamefolders; deze worden meteen weggegooid of men plakt een grote NEE-sticker op de deur. Onder iPhone-gebruikers blijkt een gratis reclamefolder-app echter wel bijzonder populair.

Drie weken na de release is de Folders.nl app (volgens eigen zeggen) al meer 100.000 keer gedownload in de Apple App Store. Daarmee is het een van de populairste apps voor de iPhone en de iPad van de afgelopen weken.

Met de Folders.nl app kan je op je iPhone of iPad bladeren door alle reclamefolders van Nederland. De app maakt het mogelijk om alle actuele aanbiedingen te bekijken en de gewenste aanbiedingen uit te knippen en op een digitaal boodschappenlijstje te zetten. Dit lijstje kan aangevuld worden met de dagelijkse boodschappen en gedeeld worden met anderen.

Folders.nl iPhone-app
Folders.nl iPhone-app

Bijzonder aan de app van Folders.nl is dat je een specifiek zoekwoord kan ingeven, een merk of een product. Je zoekt bijvoorbeeld op 'kerstboom' en krijgt alle aanbiedingen met kerstbomen vanuit de verschillende folders bij elkaar. Zo is het met behulp van de zoekfunctie gemakkelijk om aanbiedingen van een specifiek product te vinden. De app bevat daarnaast een verborgen memory game waarmee prijzen te winnen zijn.

De Folders.nl app is gratis te downloaden in de iTunes App Store (en werkt vanaf iOS 3.2). De Android-app wordt eind december gelanceerd.

Folders.nl