Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Scribblenauts Remix voor iPhone

nieuws 9 december 2011 om 07:36

Het populaire puzzelspel Scribblenauts van gameontwikkelaar 5th Cell voor de Nintendo DS is dit najaar ook geintroduceerd voor de iPhone, iPad en iPod touch. Voor de iPhone 4S is een unieke nieuwe functie toegevoegd.

Scribblenauts Remix biedt een combinatie van de puzzels uit de Nintendo DS-spellen Scribblenauts (2009) en Super Scribblenauts (2010). In deze games moet je puzzels oplossen door voorwerpen te creŰren: je doet dat eenvoudigweg door de naam van een object in te tikken, waarna deze vervolgens verschijnt. Uiteraard is het ook gewoon leuk om allemaal willekeurige objecten op te roepen...

Scribblenauts Remix werkt met iOS 4.0 of hoger en is geschikt voor de iPad, iPhone en iPod touch. Een bijzondere nieuwe functie die enkel iPhone 4S-bezitters kunnen gebruiken is de mogelijkheid om objecten middels spraakingave (in het Engels) te creŰren.

iTunes App Store