Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

€ 23,99 per jaar voor mobiele Tetris-club op iPhone

nieuws 6 december 2011 om 08:23

EA Mobile en de Tetris Company hebben een vernieuwde Tetris-editie voor iOS aangekondigd. Een optioneel onderdeel hiervan is de T-Club, "een exclusieve Tetris fanclub", waarvoor je € 23,99 per jaar moet neertellen.

Naast de toevoeging van de nieuwe Marathon One Touch (speciaal voor touchscreen-apparaten) en Galaxy (waarin je je scores kan optimaliseren) opties, biedt EA's nieuwste versie van de Tetris game ook speciale in-game content voor fans, inclusief Tetris Log.

Tetris Log biedt dagelijks nieuwe uitdagingen en houdt jouw totale score van vrijgespeelde lijnen bij op verschillende mobiele toestellen om een officiële Tetris score bij te houden. Voor € 2,39 per maand of € 23,99 per jaar, kunnen consumenten die Tetris gedownload hebben zich ook aanmelden voor de T-Club, een "exclusieve Tetris fanclub", waarbij zij toegang krijgen "tot speciale kortingen en content, extra Tetris Log uitdagingen en een booster om hun Tetris Rank nog sneller omhoog te laten gaan". € 2,39 per maand is een forse prijs gezien de weinige extra mogelijkheden die er tegenover staan.

De vernieuwde Tetris-editie is nu beschikbaar voor een speciale introductie prijs van € 0,79 in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch. Android-gebruikers kunnen Tetris overigens gratis downloaden in de Android Market. Met meer dan 100 miljoen downloads was Tetris begin 2010 de meest populaire mobiele game ooit.

portablegear.nl