Interessant:

Samsung Galaxy Nexus volgende week in Nederland te koop

nieuws 2 december 2011 om 15:06

De Samsung Galaxy Nexus (i9250) ligt vanaf volgende week in de Nederlandse winkels voor een verkoopadviesprijs van € 649,-. De Galaxy Nexus is de eerste smartphone met het Android 4.0 Ice Cream Sandwich-besturingssysteem.

Naast Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de Samsung Galaxy Nexus (die een fraai curved design heeft) onder meer voorzien van een 4,65-inch HD Super AMOLED-touchscreen, een 1,2GHz dual-core processor, NFC, een 5-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder en Single Motion Panoramic (om panoramafoto's in één beweging vast te leggen), Google Maps 5.0 (met 3D-kaarten en turn-by-turn navigatie), een Google+ app en voice typing (om sms'jes en e-mail in te spreken, die vervolgens worden omgezet in tekst). FM-radio, een microSD-kaartslot en verregaande Facebook-integratie ontbreken.

Nieuwe functionaliteiten in Android 4.0 zijn onder meer de People app (voor direct overzicht van alle informatie van een contactpersoon), Face Unlock (mobieltje beveiligen met gezichtsherkenning), Android Beam (data overdragen middels NFC) en een datameter (die bijhoudt hoeveel MB je verbruikt).

Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Nexus

De Samsung Galaxy Nexus ligt vanaf volgende week in de Nederlandse winkels voor een verkoopadviesprijs van € 649,-.

portablegear.nl