Interessant:

FIFA 12 voor Sony Ericsson Xperia Play

nieuws 2 december 2011 om 10:00

FIFA 12, van ontwikkelaar EA Mobile (onderdeel van Electronic Arts) introduceert FIFA 12 voor de Sony Ericsson Xperia Play; het is tevens het Android-debuut van FIFA 12.

FIFA 12 is volledig geoptimaliseerd de Sony Ericsson Xperia Play en maakt gebruik van de door PlayStation gecerticifeerde unieke smartphone gamepad. FIFA 12 zal ook exclusief verkrijgbaar zijn op toestellen binnen de Xperia-serie, waaronder de Xperia arc S, Xperia arc, Xperia ray, Xperia neo en Xperia pro.

FIFA 12 voor Sony Ericsson Xperia Play
FIFA 12 voor Sony Ericsson Xperia Play

"Dit jaar hebben we samengewerkt met EA om een ​​aantal van de beste titels naar de XperiaPlay te brengen voor een ongeŰvenaarde mobiele game-ervaring", zegt Harold de Kort, communicatiemanager van Sony Ericsson. "FIFA 12 is een enorme franchise die voetbalfans over de hele wereld aanspreekt en is een echt hoogtepunt in een succesvol herfst-en feestdagenseizoen, waarin geweldige content beschikbaar gemaakt wordt voor de Xperia Play."

FIFA 12 is tot begin 2012 tijdelijk gratis te downloaden als onderdeel van de 'Get In The Game' limited-time Xperia Play promotie.

Sony Ericsson