Interessant:

Samsung SD-geheugenkaarten in Nederland

nieuws 22 november 2011 om 10:26

Samsung gaat in Nederland voor het eerst SD-geheugenkaarten verkopen. Het Koreaanse bedrijf heeft als ambitieuze doel om eind 2012 in Nederland in de top-3 van aanbieders van SD-geheugenkaarten te staan.

Om dit doel te bereiken brengt Samsung een serie 'futureproof' SD-geheugenkaarten uit. In de Samsung SD-geheugenkaarten zijn drie technologieën geïntegreerd die de kaarten shock-, water- en magnetic-proof maken. Dat betekent (volgens Samsung) "dat je zonder problemen met de auto over de geheugenkaart heen kunt rijden, 'm kunt wassen in de wasmachine of 'm op je speakers in de huiskamer kunt leggen. De data op je Samsung SD-geheugenkaarten blijft behouden."

Samsung SD-geheugenkaarten in Nederland
Samsung SD-geheugenkaarten in Nederland

Samsung brengt twee lijnen SD- en Micro SD-kaarten uit: de Essential en de Plus lijn. De geheugenkaarten uit de Plus lijn werken nóg sneller dan de geheugenkaarten uit de Essential lijn. De kaarten uit de Plus lijn zijn ontwikkeld voor toepassingen die hoge doorvoersnelheden vragen, zoals fotograferen in hoge resolutie en het opnemen en afspelen van Full HD video's.

De Samsung SD- en Micro SD-kaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 2GB tot en met 32GB vanaf € 5,95.

portablegear.nl