Interessant:

Paris Hilton maakt ruzie om mobieltje op vliegveld

nieuws 9 november 2011 om 10:01

Paris Hilton heeft op het vliegveld van Madrid afgelopen weekend haar mobieltje opgeladen aan een stopcontact van een tijdschriftenwinkel; zij deed dit zonder de kassičre om toestemming te vragen.

De kassičre was niet gediend van de ongevraagde actie van Paris Hilton en pakte Hilton bij de armen. Volgens De Telegraaf reageerde de verwende miljonairsdochter daarop als door een wesp gestoken: ze zei dat ze de eigenaar van de zaak kende (namelijk Virgin-eigenaar Richard Branson) en dat ze er voor kon zorgen dat hij het filiaal zou sluiten.

Nadat Paris Hilton - onder beleiding van een beveilingsambtenaar - uiteindelijk als eerste het vliegtuig mocht betreden, werd ze pas wat rustiger.

Paris Hilton is vaker goed voor opmerkelijk mobiel nieuws: in 2006 werd haar mobieltje gehackt, waardoor er onder meer pikante foto's uitlekten. In 2006 verscheen er ook een mobiele game met Paris Hilton in de hoofdrol. In 2007 lekte uit dat Paris Hilton tijdens een celstraf (vanwege rijden met ingetrokken rijbewijs) een mobieltje mocht gebruiken.

De Telegraaf