Interessant:

TomTom Top Gear-editie uitgebracht

nieuws 7 oktober 2011 om 12:10

TomTom heeft een speciale Top Gear-uitvoering van de TomTom GO LIVE 820 op de markt gebracht; het pakket bevat onder meer Top Gear-presentator Jeremy Clarkson als voorgeinstalleerde navigatiestem.

Eind september werd reeds bekend dat TomTom presentator Jeremy Clarkson van het BBC-autoprogramma Top Gear had gestrikt als navigatiestem. Hij geeft op zijn typische adrenaline-opvoerende wijze richtingaanwijzingen en geeft zelf ook toe dat het "inderdaad niet de meest subtiele navigatiestem is." Naast Jeremy Clarkson als navigatiestem bevat de speciale Top Gear Edition van de TomTom GO LIVE 820 een Top Gear opstart- en afsluitscherm, unieke Top Gear-iconen en Top Gear-Points of Interests, en een speciale Stig-modus (die uiteraard niets zegt...).

Uiteraard is deze speciale editie ook voorzien van alle andere functionaliteiten en TomTom-diensten die ook op de originele GO LIVE 820 zijn te vinden. Denk daarbij aan zaken als HD Traffic, IQ Routes, Map Share, gesproken straatnamen, een rijstrookassistent, Google Local Search, Bluetooth, voice-command en een SD-kaartslot.

De speciale Top Gear-uitvoering van de TomTom GO LIVE 820 is per direct verkrijgbaar en kost 199,-.

TomTom GO LIVE Top Gear Edition
TomTom GO LIVE Top Gear Edition

TomTom