Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Hyves HD-app voor iPad

nieuws 7 oktober 2011 om 08:01

Hyves heeft een HD-app voor de iPad uitgebracht. Door de twee vernieuwde kolommen op de homepage is het makkelijk(er) om door de website heen te surfen.

In vergelijking met de vorige iPad applicatie is er geen menu meer, maar staan alle functionaliteiten vermeld in de header. Er kan gekozen worden of de Hyver alleen statusupdates, WieWatWaar's of foto's wil bekijken van vrienden. Daarnaast is het gemakkelijker om te reageren en respecteren, met meerdere vrienden tegelijk te chatten en vriendschapsverzoeken te accepteren of negeren. Ook kunnen er nieuwe vrienden worden uitgenodigd via de applicatie.

Hyves HD-app voor iPad
Hyves HD-app voor iPad

Naast de standaard functionaliteiten is ook het vernieuwde Nu & Straks toegevoegd aan de applicatie. Met Nu & Straks kunnen Hyvers meepraten over de meest besproken onderwerpen. Dit onderdeel is sinds twee weken live op Hyves.nl, maar nu dus ook op de iPad-applicatie. Binnenkort wordt deze functionaliteit ook toegevoegd op de iPhone-applicatie.

De Hyves HD-app voor de iPad is te downloaden in de App Store.

portablegear.nl