Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

iPad 2 verkrijgbaar bij The Phone House

nieuws 5 oktober 2011 om 08:01

The Phone House verkoopt vanaf deze week als een van de eerste telecomretailers de iPad 2 inclusief abonnement van Vodafone van T-Mobile.

In combinatie met een T-Mobile abonnement is de iPad 2 vanaf 5 oktober verkrijgbaar bij ßlle filialen. De prijs van de iPad 2 in combinatie met een T-Mobile of Vodafone abonnement is per abonnement verschillend en start bij Ç 0,-. Ook is de iPad 2 los verkrijgbaar vanaf Ç 599,99. The Phone House biedt de keuze uit de 16, 32 of 64GB 3G modellen in de kleuren zwart of wit. Vodafone en T-Mobile maakten eind september hun iPad 2 tarieven bekend.

Apple iPad 2: black & white
Apple iPad 2: black & white

"Uniek is dat wij als enige telecomretailer de iPad 2 in combinatie met een abonnement aanbieden waarbij de mogelijkheid wordt geboden om een keuze te maken uit verschillende netwerken. Met de toevoeging van de iPad 2 maken we ons assortiment op het gebied van tablets compleet. Bovendien beschikken we bij de Phone House ook over het grootste assortiment iPad accessoires. Liefhebbers kunnen hier dus hun hart ophalen!" aldus Martijn Hol, commercieel directeur van de Phone House.

portablegear.nl