Interessant:

LG Optimus Q2 QWERTY aangekondigd

nieuws 19 september 2011 om 09:51

LG introduceert de LG Optimus Q2 Qwerty, een Android 2.3-smartphone met een helder 4-inch IPS-touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord.

De LG Optimus Q2 QWERTY (die eerder uitlekte als de LG GU2300) is verder voorzien van een krachtige 1,2GHz dual-core NVIDIA Tegra 2-processor en videochatten is mogelijk via WiFi-ondersteuning en de VGA-webcam. Via WiFi-Direct is content eenvoudig met andere elektronica te delen en met de 5-megapixel camera maak je degelijke afbeeldingen.

De Optimus Q2 QWERTY is 12,3 millimeter dik en weegt slechts 147 gram. Het 4-inch IPS-touchscreen is net zo helder als van de iPhone 4, dat van dezelfde schermtechnologie gebruik maakt. De Q2 QWERTY is met 4-inch iets groter dan de originele 3,5-inch LG Optimus Q, die niet in Nederland en België is verschenen. De Optimus Q2 QWERTY verschijnt mogelijk wel in de Lage Landen. Wellicht wordt de naam dan uiteindelijk eenvoudigweg LG Optimus QWERTY.

LG Optimus Q2 QWERTY
LG Optimus Q2 QWERTY

De LG Optimus QWERTY is leverbaar in het wit of zwart. Meer informatie over de prijs en de beschikbaarheid in de Benelux moet nog volgen.

Engadget