Interessant:

BeBook Club S: sneller dan voorganger

nieuws 29 augustus 2011 om 11:04

De Nederlandse e-reader-fabrikant BeBook introduceert de BeBook Club S, een snellere en verbeterde editie van de originele 6-inch BeBook Club e-reader.

De BeBook Club S lijkt op het eerste oog identiek aan de originele BeBook Club, maar schijn bedriegt: de 6-inch e-reader is aanzienlijk onder handen genomen. De Club S heeft een vernieuwd bedieningspaneel, een verbeterd Pearl E-Ink display (met een hogere contrastratio) en een dubbel zo lange accuduur als de originele Club. Daarnaast is het geheugen verdubbeld (biedt nu genoeg opslagruimte voor 2.000 boeken en is nog altijd uitbreidbaar met SD-geheugenkaarten) en is de e-reader voorzien van een snellere 800MHz-processor. Een touchscreen en WiFi ontbreken nog altijd: daarvoor kan je terecht bij de duurdere BeBook Neo.

BeBook Club S
BeBook Club S

De BeBook Club S ondersteunt alle bekende e-bookformaten (ePUB, PDF, TXT) en is ook te gebruiken om Office-bestanden mee te bekijken. Tevens dient de Club S als mp3-speler. Via de 3,5mm is elke standaard headset aan te sluiten.

BeBook Club S
BeBook Club S

De BeBook Club S wordt deze week officieel op de IFA 2011 in Berlijn getoond. Informatie over de prijs en beschikbaarheid volgen.

portablegear.nl