Interessant:

Motorola Droid 3 officieel in VS

nieuws 7 juli 2011 om 15:56

Nadat het toestel vorige maand in China is verschenen onder de naam Motorola Milestone XT883, heeft Verizon Wireless de smartphone nu ook (zoals verwacht) officieel in de VS geintroduceerd als de Motorola Droid 3.

De Motorola Droid 3 - die in de Benelux en Frankrijk op termijn waarschijnlijk verschijnt als de Motorola Milestone 3 - is een Android 2.3 Gingerbread-smartphone met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en een 4-inch qHD-touchdisplay (960 x 540 pixels). De Droid 3/Milestone 3 beschikt onder meer over QuickOffice (voor het bekijken en bewerken van Office-bestanden), Adobe Flash Player 10 en een 1080p Full HD-videospeler. Tevens aanwezig is een dual-core 1GHz-processor, een 8-megapixel camera, een frontcamera en 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Zakelijke gebruikers kunnen rekenen op SD-datakaartencryptie en toegang tot data op afstand vanaf de PC.

Motorola Milestone 3
Motorola Milestone 3

De Droid 3 is in eerste instantie exclusief verkrijgbaar bij Verizon Wireless in de VS. Het is nog niet bekend wanneer de Motorole Milestone 3 naar Europa komt. In China verscheen het toestel reeds als de Motorola Milestone XT883.

Motorola