Interessant:

Sony introduceert vernieuwde VAIO Z-laptop

nieuws 30 juni 2011 om 12:06

Sony introduceert een nieuw model VAIO Z-laptop; dit nieuwe 'full flat'-model is lichter dan 1,2 kilogram en slechts 16,7 milimeter dik.

De nieuwe Sony VAIO Z (VPC-Z21L9E) heeft een toetsenbord met achtergrondverlichting dat beschikt over een extra brede steun voor je handpalmen en een ergonomisch nieuw 'toetsloos' touchpad. Het 13,1-inch grote VAIO Display Premium-scherm (1600 x 900 pixels) beschikt over een reflectiewerende coating die de schittering van directe lichtbronnen vermindert en een scherpe kleurweergave verzekert. De HD-webcamera van de VAIO Z werkt via de Exmor-technologie en zorgt voor gedetailleerd beeld, ook bij weinig licht. Dit model is verder onder meer voorzien van een 128GB Solid State Drive, een Intel Core i5-processor en Windows 7 Professional.

Sony VAIO Z (VPC-Z21L9E)
Sony VAIO Z (VPC-Z21L9E)

Tegelijkertijd met de nieuwe VAIO Z komt Sony met de Power Media Dock, een uitbreidingsmodule uit één stuk die wordt aangesloten op de VAIO via een optische kabel. De module wordt geleverd samen met een stijlvolle houder in hetzelfde design. Met het Power Media Dock kan de VAIO Z tot vier schermen beheren (inclusief het scherm van de notebook) via de HDMI- en/of VGA-uitgangspoorten. Wanneer de notebook in zijn laadstation zit, worden de verbindingsopties ondersteund door extra usb-poorten alsook VGA- en HDMI-uitgangen. Het Power Media Dock heeft tevens plaats voor een optische drive met Bluray-lezer en dvd-brander.

Sony VAIO Z (VPC-Z21L9E) & Power Media Dock
Sony VAIO Z (VPC-Z21L9E) & Power Media Dock

De nieuwe Sony VAIO Z heeft een adviesprijs van 2.000 euro en wordt eind juli in Nederland verwacht. Het Power Media Dock en de Sheet Battery zijn eveneens eind juli beschikbaar. Adviesprijzen van deze accessoires zijn nog niet bekend.

portablegear.nl


Gerelateerde producten