Interessant:

Nieuwe prijzen Telfort mobiel internetbundels

nieuws 29 juni 2011 om 11:58

Per 1 juli aanstaande wijzigt Telfort de prijzen van mobiel internet op de telefoon, laptop en tablet; voortaan kan je kiezen uit drie verschillende internetbundels per type mobiel apparaat.

Deze prijsaanpassing vloeit voort uit een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een duidelijke datagrens voor mobiel internetbundels. Daarnaast krijg je als Telfort-klant de beschikking over meerdere gratis diensten die inzicht bieden in het dataverbruik.

De nieuwe prijzen hebben betrekking op de huidige abonnementsvormen van Telfort en gelden alleen voor nieuwe klanten. De nieuwe prijzen van de mobiel internetbundels betreffen een reguliere prijswijziging van de huidige abonnementsvormen van Telfort. KPN, Hi en Telfort zullen later deze zomer volledig nieuwe abonnementsvormen presenteren, die aansluiten op de forse toename van mobiel internetgebruik.

De nieuwe prijzen hangen samen met een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een gerichte datagrens voor mobiel internetbundels. Afhankelijk van de bundel die je als nieuwe klant kiest, betreft dit een prijsdaling of een prijsstijging ten opzichte van de 'oude' mobiel internetbundels. Voorheen kon je kiezen uit een Surf & Mail bundel met maximale snelheid van 768 Kbps (down)/ 384 Kbps (up) voor € 9,95 per maand, of een Surf & Mail extra snel bundel met maximale snelheid van 1,5 Mbps (down)/ 384 Kbps (up) voor € 14,95 per maand. Bij de nieuwe abonnementen kan je voortaan bij de keuze van een abonnement de afweging maken hoeveel je per maand wil besteden aan mobiel internet. Het is dan meteen duidelijk welke snelheid je kan verwachten en hoeveel data je hiervoor kan verbruiken. Hiermee kan je je internetverbruik op de smartphone, laptop en tablet voorspelbaar en inzichtelijk houden.

De nieuwe Telfort mobiele internetbundels zijn op te delen in bundels voor de mobiele telefoon en voor laptop/tablet. Voor de mobiele telefoon heb je de keuze uit Telfort Surf & Mail 200MB (tot 1,0Mb/s) voor € 6,95 per maand, Telfort Surf & Mail 1GB (tot 3,6Mb/s) voor € 10,95 per maand en Telfort Surf & mail 1,5GB (tot 3,6Mb/s) € 15,95 per maand. Voor mobiel internet op de laptop en tablet kan je kiezen uit de bundelsTelfort Mobiel Internet 250MB(tot 3,6Mb/s) voor een maandelijks bedrag van € 14,95,Telfort Mobiel Internet 500MB(tot 3,6Mb/s) voor € 18,95 per maand enTelfort Mobiel Internet 2GB(tot 7,2Mb/s) voor € 28,95 per maand.

Als je vanaf 1 juli een mobiele internetbundel bij Telfort afsluit, kan je gebruik maken van de gratis diensten 'MB-update' (je ontvangt een sms-waarschuiwing als je het maximum aantal MB's van je bundel hebt bereikt), 'Buitenbundel limiet' ( standaard sms-waarschuwing die je ontvangt zodra er t.w.v. € 50,- aan data buiten de bundel wordt verbruikt) en 'BelBewust' (voor inzicht in je bel- en sms-verkeer en mobiel internetverbruik). Voor lopende contracten met mobiel internetbundels verandert er niets.

mobiel-internetvergelijk.nl