Interessant:

Sony Ericsson ray en active getoond

nieuws 22 juni 2011 om 12:56

Tijdens de CommuniAsia 2011 heeft Sony Ericsson haar portfolio uitgebreid met de Xperia ray en de Xperia active. Beide telefoons draaien op Android 2.3 (Gingerbread).

"De aankondiging van vandaag laat zien dat we een portfolio blijven aanbieden waarmee de Sony Ericsson ervaring beschikbaar blijft voor een groot scala consumenten," aldus Steve Walker, hoofd marketing Sony Ericsson. "Naarmate het marktaandeel van het Android platform in de Asia Pacific aantrekt, is het Xperia portfolio zo gepositioneerd dat de gebruiker een unieke en onderscheidende ervaring krijgt."

Sony Ericsson ray
De Sony Ericsson Xperia ray is een slanke smartphone van 9,4 millimeter dik met een aluminium body. Het 3,3" beeldscherm wordt aangestuurd door een 1 GHz processor. Bekende Sony technologieŽn zijn terug te vinden in de ray, waaronder een Reality Display met Mobile BRAVIA engine en een 8,1 megapixel camera met Exmor R for mobile sensor. De Xperia ray zal wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf het derde kwartaal en heeft een adviesverkoopprijs van 369 euro.

Sony Ericsson Xperia Ray
Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson active
De Sony Ericsson Xperia active is, zoals de naam al doet vermoeden, een Android smartphone voor consumenten met een actieve levensstijl. Het toestel is stof- en waterbestendig en is zelfs te bedienen met natte vingers. Sporters zullen de voorgeÔnstalleerde sportapplicaties waarderen, waarmee je als gebruiker gemakkelijk je conditie kan bijhouden. Door de ingebouwde GPS, barometer en het kompas te gebruiken in combinatie met de hartslag- & polsmonitor op het beeldscherm (mogelijk gemaakt door draadloze netwerktechnologie van ANT+) en de iMapMyFitness app, kunnen gebruikers gemakkelijk hun dagelijkse prestaties bijhouden. De Xperia active zal verkrijgbaar zijn vanaf het derde kwartaal 2011 en heeft een adviesverkoopprijs van 309 euro.

Sony Ericsson Xperia Active
Sony Ericsson Xperia Active

portablegear.nl