Interessant:

HTC Sensation positief ontvangen

nieuws 18 juni 2011 om 17:37

De HTC Sensation, inmiddels enige tijd verkrijgbaar in Nederland, krijgt veel positieve en enthousiaste reacties. PortableGear zet ze op een rij.

De HTC Sensation is de eerste dual-core Android 2.3-smartphone van HTC en dat levert veel positieve reacties op. Veel enthousiaste recensies komen uit Groot-BrittanniŽ. Het Britse T3 schrijft: "de HTC Sensation is op veel terreinen fantastisch. De metalen constructie, de goede prestaties en de snel ladende programma's zorgen voor snel en prettig gebruik. De (vernieuwde) HTC Sense-interface is nog altijd de beste Android-interface" en de Britten van Pocket-lint melden dat de HTC Sensation een fantastische telefoon is en direct uit de doos een bijna ongeevenaarde gebruikservaring biedt."

HTC Sensation
HTC Sensation

Ook het Britse Cnet UK is lovend: "de HTC Sensation is dankzij zijn stevige aluminium behuizing, krachtige processor en volledig te customizen software een topper in het smartphone-segment", evenals MobileChoice UK: "de HTC Sensation is net zo prettig in gebruik als andere HTC-smartphones, met dezelfde soort functionaliteiten, maar met een veel krachtigere processor (dan nodig)." PC Advisor UK vindt de Sensation enigszins aan de grote kant, maar verder weer bijna niets dan lof: "de HTC Sensation is een 'multimedia superhone' met een superscherp display, degelijke video-afspeelmogelijkheden (behalve bij Adobe Flash) en prima audio."

Ook de Duitse pers is enthousiast. Het Duitse Chip vindt de HTC Sensation "een Android-sensatie met fantastische prestaties en een overtuigende camera." Het Duitse Cnet is kritischer over de camera maar verder ook erg enthousiast: "de HTC Sensation biedt alles wat je van een moderne Android-smartphone kan verwachten. Het display heeft een hogere resolutie dan veel concurrenten en je kan rekenen op een krachtige dual-core processor. Daarnaast is de user-interface fantastisch. Helaas blijft de camera bij dit alles wel achter."

portablegear.nl


Gerelateerde producten