Interessant:

Panasonic DMC-GF3 aangekondigd

nieuws 14 juni 2011 om 09:41

Panasonic breidt haar serie compacte Micro Four Thirds-camera's uit met de Panasonic DMC-GF3; deze systeemcamera beschikt over een 3-inch touchscreen, een 12,1-megapixel sensor en een 1080i Full HD-videorecorder.

De Panasonic DMC-GF3 is Panasonics derde model in de compacte GF-serie, na de Panasonic DMC-GF1 en de Panasonic DMC-GF2. Naast een 12,1-megapixel Live MOS-sensor, een 1080i Full HD-videorecorder en een 3-inch touchscreen beschikt de Panasonic DMC-GF3 over een krachtigere Venus Engine VII HD-processor dan zijn voorgangers, optische beeldstabilisatie en ondersteuning voor 3D-fotografie (hiervoor is Panasonics optionele 3D-lens benodigd).

Video's zijn eenvoudig op te nemen met een druk op de speciale videoknop aan de bovenzijde. Verder is de Panasonic DMC-GF3 voorzien van een geintegreerde flitser en een high-speed burst-modus waarmee je vier afbeeldingen per seconde vastlegt. De DMC-GF3 is compatibel met Micro Four Thirds-accessoires.

Panasonic Lumix DMC-GF3
Panasonic Lumix DMC-GF3

De Panasonic DMC-GF3 is verkrijgbaar in een rode, witte, zwarte of bruine uitvoering. De camera ligt vanaf juli in de winkels voor een adviesprijs (inclusief 14-42mm kitlens) van 499 euro.

Panasonic Lumix DMC-GF3
Panasonic Lumix DMC-GF3

portablegear.nl