Interessant:

Samsung Galaxy S2 lyrisch ontvangen

nieuws 12 juni 2011 om 16:13

De Samsung Galaxy S2 (i9100), Samsungs nieuwste Android 2.3-smartphone, ligt inmiddels enige tijd in de winkels: de vakpers is lyrisch over het toestel.

"De Samsung Galaxy S2 is plezierig dun en licht en ziet er uitstekend uit. Het display is prachtig en de specificaties zijn solide", schrijft het Britse PC Advisor. Het eveneens Britse Pocket-lint vindt de Galaxy S2 "beter dan elke andere Android-smartphone die dit jaar op de markt is gekomen. Het toestel heeft alles wat je je kan wensen en alle functionaliteiten doen het bovengemiddeld goed." MobileChoice UK - eveneens afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk - noemt de S2 "de beste Android-smartphone tot dusverre. Het toestel blinkt op alle vlakken uit."

Nog meer lof komt er uit Engeland: Cnet UK schrijft dat Samsung het "met de Galaxy S2 voor elkaar gekregen heeft om een prachtig display, een supersnelle processor en een krachtige camera in een van de dunste en lichtste mobieltjes te stoppen die we tot nu toe hebben gezien." Het Britse T3 is iets kritischer: "De Galaxy S2 is een fantastisch toestel, al zijn we niet helemaal tevreden over de bouwkwaliteit. Die voelt niet heel high-end aan, en dat verwachten we wel voor de prijs."

Ook de Duitse pers is enthousiast over de Galaxy S2. De Duitse editie van Cnet schrijft: "De Samsung Galaxy S2 is een nieuwe ster aan de Android-horizon en is een van de beste smartphones van het moment. Vooral het display, de camera en de vlakke behuizing overtuigen" en het Duitse Chip noemt de Galaxy S2 "een high-end Android-smartphone met super-specificaties en een fantastische interface en display."

Ook PortableGear is enthousiast over de Galaxy S2: "De Samsung Galaxy S II (i9100) is een zeer complete smartphone met een fantastisch display, uitgebreide mediafunctionaliteiten en connectiviteit en een zeer fraaie interface. (...) Bezijdens het ontbreken van een aparte cameratoets zijn er niet veel kritische opmerkingen over de Galaxy S2 te maken."

portablegear.nl