Interessant:

Motorola Wilder ziet levenslicht

nieuws 9 juni 2011 om 13:36

Motorola heeft de Motorola Wilder geintroduceerd, een compacte en lichte 2,8-inch full touch-telefoon die stof- en spatwaterbestendig is.

De Motorola Wilder heeft een 2,8-inch touchscreen, dat helaas een verouderde technologie gebruikt: het touchscreen is resistive. Dat betekent dat je er behoorlijk hard op moet drukken (zeker in vergelijking met de nieuwste smartphones) voordat je respons krijgt. Aangezien ook WiFi- en 3G/HSDPA-ondersteuning ontbreekt (je moet het doen met GPRS/EGDE), hangt aan de Wilder een budgetvriendelijke prijskaartje (rond de € 50).

Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht (92 gram) en de stof- en waterbestendig behuizing neem je de Motorola Wilder probleemloos mee op pad. Op reis blijf je middels de voorgeinstalleerde Facebook-, Myspace-, Twitter- en YouTube-applicaties van alle updates uit je belangrijkste sociale netwerken op de hoogte. Tevens zijn enkele games voorgeinstalleerde, waaronder Tetris en Need For Speed. Verder kan je rekenen op een 2-megapixel camera, een mp3-speler, FM-radio, Bluetooth, een microSD-kaartslot en de Opera Mini-browser.

Motorola Wilder
Motorola Wilder

De Motorola Wilder is vanaf juli in Engeland te koop; het is nog niet bekend wanneer dit model in Nederlandse winkels ligt. Met de Motorola Defy introduceerde Motorola eerder een veel geavanceerdere robuuste (Android)-smartphone.

Motorola