Interessant:

Sony Ericsson txt pro en Mix Walkman

nieuws 9 juni 2011 om 10:18

Sony Ericsson heeft officieel de Sony Ericsson txt pro (een messaging-telefoon) en de Sony Ericsson mix (een muziektelefoon) onthuld; de nieuwe toestellen werden vorige maand vooraangekondigd via Facebook.

Zowel de Sony Ericsson txt pro als de Sony Ericsson Mix Walkman heeft een 3-inch touchscreen en beschikt over de vierhoeksbediening (toepassingen in de hoeken van het scherm), die bekend is van de Xperia Mini-serie. De txt pro beschikt als extra ten opzichte van de Mix Walkman over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De Mix Walkman heeft daarentegen weer een Zappin-toets, waarmee je snel het refrein van een volgende track beluistert.

Sony Ericsson Mix Walkman
Sony Ericsson Mix Walkman

De Mix Walkman heeft een 3-megapixel camera aan boord, de txt pro is voorzien van een 3,2-megapixel camera. Beide toestellen beschikken verder onder meer over Bluetooth, WiFi, GPRS, een 3,5mm poort, FM-radio, 100MB geheugen (uitbreidbaar via microSD met maximaal 32GB), TrackID-muziekherkenning en ondersteuning van de PlayNow-muziekdienst. Applicaties voor Twitter, Facebook en Instant Messaging (waaronder Google Talk) zijn voorgeinstalleerd. Met de ge´ntegreerde Friends-applicatie kan je van vijf vrienden in ÚÚn keer al hun Facebook-updates en Twitter-feeds zien.

Sony Ericsson txt pro
Sony Ericsson txt pro

Fans konden de namen van de nieuwe Sony Ericsson Facebook-phones eerder raden via een Facebook actie. "Om deze telefoons aan te kondigen, wilden we gebruik maken van onze grote groep Facebook fans, waardoor we de fans dichterbij onze producten en ons merk brengen," aldus Harold de Kort, communicatie marketing manager van Sony Ericsson.

De Sony Ericsson Mix Walkman en de Sony Ericsson txt pro liggen vanaf het derde kwartaal van 2011 in de winkels. De txt pro komt in het roze, wit of zwart. De Mix Walkman is uitgevoerd in het zwart-roze, zwart-groen of zwart-goud en wordt geleverd met verwisselbare polsbandjes in verschillende kleuren. De prijzen van de toestellen zijn nog onbekend.

portablegear.nl