Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Opera Mini 6-browser voor iPhone 4 en iPad 2 beschikbaar

nieuws 28 mei 2011 om 16:51

iPhone- en iPad-gebruikers hebben een volwaardig alternatief voor de Safari-browser: vanaf deze week is de vernieuwde Opera Mini 6-browser via iTunes verkrijgbaar.

Opera Mini 6 verscheen eerder al voor Android-, BlackBerry-, Symbian S60- en Java-telefoons, maar nu kunnen dus ook iPhone- en iPad-bezitters er gebruik van maken. Opera belooft dat je met Opera Mini 6 snel en vloeiend kan browsen (met ondersteuning van pinch-to-zoom). Verder is de integratie met sociale netwerken verder doorgevoerd met een speciale share-button voor onder meer Facebook, Twitter en My Opera.

Daarnaast is het mogelijk om een nieuwe pagina in een tab in de achtergrond te openen. Voor andere landen is het ook handig dat de ondersteuning van lettertypes is uitgebreid naar onder meer Arabisch, Chinees en Vietnamees.

De vernieuwde Opera Mini 6-browser is gratis verkrijgbaar via iTunes. Er is geen aparte HD-versie voor de iPad; de standaard-app past zich automatisch aan aan het grotere beeldformaat.

portablegear.nl