Interessant:

Vodafone verlaagt internationale tarieven

nieuws 19 mei 2011 om 11:03

Vodafone verlaagt de tarieven voor bellen en gebeld worden in het buitenland; daarnaast wordt ook de Internet op Reis-dienst uitgebreid naar alle 42 Passport-landen.

De 42 Passport-landen vertegenwoordigen bijna negentig procent van het internationale verkeer van Nederlandse Vodafone-klanten. Naast alle EU-landen behoren hiertoe onder meer Zwitserland, Turkije en AustraliŽ. Van Internet op Reis bestaan een dag-, maand- en prepaidvariant. Met de dagbundel kan je voor 2 euro per dag tot 35 MB uit je nationale bundel gebruiken. Met de maandbundel gebruik je voor 5 euro per maand tot 1 GB uit je maandelijkse bundel. De prepaidvariant kan tot 20 MB ingezet worden.

Vanaf 1 juni 2011 wordt bellen met Vodafone Passport tot 37 procent voordeliger voor Vodafone-abonnees in alle Passport-landen: naast het starttarief van 79 cent bedragen de gesprekskosten EUR 0,19 per minuut. Bij het ontvangen van gesprekken wordt alleen het starttarief berekend. Daarnaast verlaagt Vodafone per 1 juli 2011 de standaard EU-tarieven voor bellen en gebeld worden in alle EU-landen.

Jens Schulte-Bockum, CEO Vodafone Nederland: "Smartphones en mobiel internet zijn al enige tijd aan een enorme opmars bezig. We zien dat onze klanten hier ook graag in het buitenland optimaal gebruik van willen maken. Met het uitbreiden van de lage datatarieven van 16 naar 42 Passport-landen en een verdere verlaging van onze internationale beltarieven komen we hen daarin tegemoet. We willen zo voorkomen dat klanten na thuiskomst onverwachts geconfronteerd worden met een torenhoge rekening."

portablegear.nl