Interessant:

HTC Sensation komt

nieuws 12 april 2011 om 14:08

De HTC Sensation, die HTC later vandaag waarschijnlijk officieel aankondigt, is voortijdig uitgelekt op de website van de Britse divisie van Vodafone. [update]

De HTC Sensation stond al enige tijd in het geruchtencircuit bekend als de HTC Pyramid. De Britse divisie van Vodafone publiceerde voortijdig informatie over de HTC Sensation op de website. Deze Android-smartphone beschikt in elk geval over een 4-inch superLCD-touchscreen, de HTC Sense-interface, een 8-megapixel camera met dubbele LED-flitser, 4GB geheugen, een microSD-kaartslot en een 1,2GHz dual-core processor. Het is daarmee de eerste dual-core smartphone van HTC.

HTC Sensation
HTC Sensation

HTC kondigt het toestel vandaag in Londen zo goed als zeker aan voor de Engelse markt; het is nog niet bekend of de Sensation ook naar Nederland komt. Meer informatie volgt.

Update 1: HTC heeft de HTC Sensation (Sensation 4G) inmiddels officieel gepresenteerd in Londen; het toestel komt rond mei ook naar de rest van Europa. Vanaf 1 juni is het toestel in Nederland bij Vodafone verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599 euro (exclusief abonnement). De Sensation beschikt verder over HDMI, een Full HD-videorecorder, DLNA en de HTC Watch-videoservice.

Update 2 (reactie Mark Moons, HTC Benelux): "Smartphones zijn inmiddels doorontwikkeld tot entertainmentcenters op zakformaat", zegt Mark Moons, Regional Director van HTC Benelux. "Gebruikers hebben daarmee altijd en overal hun favoriete muziek, videoclips en foto's bij zich. Met de HTC Sensation zet HTC nog een stap verder door de entertainment service HTC Watch te combineren met het vernieuwde HTC Sense. Hiermee profiteren onze klanten van een ultieme multimedia-ervaring die altijd binnen handbereik is."

Engadget


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws