Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

TomTom introduceert Snelle Multi-Oplader

nieuws 8 april 2011 om 11:38

TomTom introduceert de Snelle Multi-Oplader: de eerste TomTom-oplader die drie apparaten tegelijk kan opladen, volgens TomTom tot wel vier keer sneller dan andere opladers.

De Snelle Multi-Oplader is speciaal ontworpen voor navigatiesystemen; de oplader zorgt ervoor dat het navigatiesysteem constant het juiste vermogen ontvangt. Net als andere accessoires van TomTom heeft de Snelle Multi-Oplader het "kenmerkende TomTom design" (wat dat ook moge zijn), aldus TomTom.

Naast een 1,2 ampere USB-poort voor het opladen van mobiele telefoons of MP3-spelers, heeft de TomTom oplader een 2,1 ampere poort voor het snel opladen van high-power USB-apparaten zoals een iPad of iPhone. De poort laadt tot vier keer sneller op zonder dat het vermogen van andere poorten wegtrekt. Daarnaast is de oplader uitgerust met een 12V poort die bijvoorbeeld portable DVD-spelers kan opladen.

TomTom Snelle Multi-Oplader
TomTom Snelle Multi-Oplader

De nieuwe TomTom Snelle ​​Multi-Oplader is nu via retail en TomTom.com verkrijgbaar voor Ç 24,95.

portablegear.nl