Interessant:

Vodafone koopt Belcompany

nieuws 25 maart 2011 om 09:35

Vodafone Nederland heeft deze week aangekondigd BelCompany BV van de Macintosh Retail Group over te nemen; de overnameprijs bedraagt 120 miljoen euro.

Met de overname breidt Vodafone zijn winkelorganisatie van 86 winkels uit met 176 BelCompany en 34 telefoonkopen.nl winkels. De overname wordt nog voorgelegd aan beide Ondernemingsraden. Het BelCompany merk zal overigens niet verdwijnen uit het straatbeeld.

Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt Vodafone Nederland: "Onze ambitie is nog verder te groeien in Nederland. De overname van het succesvolle BelCompany past bij deze ambitie en onze multibrand strategie. We vergroten hiermee ons bereik waardoor we letterlijk dichter bij klanten komen te staan. Dat is belangrijk omdat persoonlijk advies en ondersteuning via fysieke winkels steeds belangrijker wordt. Dit komt onder andere door de opkomst van smartphones, apps, tablets en vele andere toepassingen van mobiel internet. Ik kijk ernaar uit om met wederzijds enthousiasme de kennis en ervaring van onze beide organisaties te combineren en gezamenlijk klanten nog beter te ondersteunen."

portablegear.nl