Interessant:

iPad 1-aanbieding via Telzone.nl: oplichting

nieuws 8 maart 2011 om 12:11

De aanbieding van de iPad 1 voor 369 via Telzone.nl blijkt oplichterij te zijn: de site is inmiddels offline en de bestelde exemplaren worden waarschijnlijk nooit geleverd.

De aanbieding verscheen de laatste dagen in verschillende media, waaronder Spits, Metro en De Pers. Het reclamebureau, WPRG, dat de webshop voor Telzone.nl heeft opgezet laat in een een persbericht weten dat "de alarmbellen begonnen te rinkelen" toen zij werden gebeld door het bedrijf Eurofiber, waarvan Telzone.nl beweerde deel uit te maken. Dat was echter helemaal niet zo. Er bleek helemaal geen samenwerkingsverband te zijn tussen de twee partijen.

Telzone.nl was inmiddels onbenaderbaar geworden voor WPRG. WPRG nam daarom contact op met de politie en zette in overleg met de politie de site offline. Het politieonderzoek is momenteel in volle gang en WPRG raadt "alle gedupeerden aan om direct aangifte te doen bij de politie". De via Telzone.nl bestelde iPad-modellen zullen zo goed als zeker nooit geleverd worden en de oplichter lijkt voorlopig met de horizon verdwenen. Het is niet bekend hoeveel exemplaren er zijn besteld.

iPad 1 aanbieding via Telzone.nl: oplichting
iPad 1 aanbieding via Telzone.nl: oplichting

WPRG


Gerelateerde producten