Interessant:

Dell komt met 10-inch Windows 7-tablet

nieuws 9 februari 2011 om 10:56

Dell heeft aangekondigd binnenkort een 10-inch Windows 7 business-tablet op de markt te brengen; het bedrijf voert momenteel reeds een 5-inch en een 7-inch Android-tablet.

Dell laat weten dat de Windows 7-tablet, die nog officieel geintroduceerd moet worden, "speciaal ontwikkeld is voor eindgebruikers die behoefte hebben aan meer mobiliteit en ICT-organisaties die vragen om controle, beveiliging, beheerbaarheid en integratie met bestaande ICT-investeringen."

Dell voert momenteel met de Dell Streak 5 en de Dell Streak 7 twee Android-tablets met afmetingen van respectievelijk 5-inch en 7-inch. Daarnaast staat ook de 10-inch Dell Streak 10 (met Android) in de planning. De Windows-tablet van Dell zal waarschijnlijk een andere naamgeving dan "Streak" krijgen, zodat het onderscheid met de Android-tablets duidelijk blijft.

Tegelijkertijd met de vooraankondiging van de 10-inch Windows 7-tablet introduceerde Dell voor de zakelijke markt de Dell Latitude XT3, een Windows tablet-pc met touchscreen en roteerbaar toetsenbord.

portablegear.nl