Interessant:

Nokia E7 in maart in Nederland

nieuws 7 februari 2011 om 12:52

De Nokia E7 zal vanaf eind maart in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 599 euro; de E7 is een business-smartphone met een 4-inch touchscreen en een qwerty-toetsenbord.

Dat heeft Nokia bekendgemaakt in een persbericht. Voor zakelijke gebruikers biedt de Nokia E7 directe, veilige en realtime toegang tot de Microsoft Exchange-server met Mail for Exchange voor een verbinding met de zakelijke inbox, agenda, contacten en taken, en met de bedrijfsbestanden. Office Communicator Mobile, ontwikkeld door Microsoft voor Nokia-smarthones, maakt het mogelijk om op de Nokia E7 gebruik te maken van presence- en zakelijke instant messaging-functionaliteit. Het toestel draait op Symbian^3 en is verder onder meer voorzien van een 8-megapixel camera, 16GB geheugen (niet uitbreidbaar), HDMI, USB-On-The-Go en Adobe Reader.

Nokia E7
Nokia E7

"Mensen zijn continu op zoek naar oplossingen die zowel zakelijk als privé uitkomst bieden en het leven vergemakkelijken. Zakelijk gezien, wordt dit ook wel de 'consumerization' van IT genoemd. Met de Nokia E7 kunnen mensen hun eigen smartphone meenemen naar het werk en veilig verbinding maken met de bedrijfsservers", zegt Jukka Tiitu, Managing Director van Nokia Benelux.

Eind 2010 werd de Nokia E7 nog uitgesteld om 'de gebruikservaring te optimaliseren'. Binnenkort kondigt Nokia waarschijnlijk ook de Nokia E6, een nieuwe BlackBerry-achtige business-smartphone, aan.

AllAboutPhones