Interessant:

Samsung Galaxy Ace gepresenteerd op FashionWeek

nieuws 31 januari 2011 om 10:10

Op de Amsterdam International FashionWeek is afgelopen weekend voorafgaand aan de show van SuperTrash de Samsung Galaxy Ace met exclusieve SuperTrash phone bag gelanceerd.

Olcay Gülsen, eigenaresse en ontwerpster van het modelabel SuperTrash, heeft voor de Samsung Galaxy Ace (S5830) een speciale phone bag ontworpen. "Smart & sexy zakenvrouwen kunnen niet zonder hun smartphone. Met de SuperTrash phone bag kunnen zij hun Galaxy Ace altijd op stijlvolle wijze bij zich dragen. Of zij nu een zakenlunch hebben of gaan borrelen", aldus Gülsen.

Samsung Galaxy Ace & SuperTrash phone bag
Samsung Galaxy Ace &  SuperTrash phone bag

De Galaxy Ace is een Android 2.2-smartphone met een 3,5-inch touchscreen. De Social Hub-applicatie brengt je telefoonboek, e-mail en sociale netwerken op één plek bij elkaar. Via Android Market en Samsung Apps download je allerhande apps voor de Ace. Swype laat je razendsnel berichten tikken en middels Google Voice Search kan je spraakgestuurd zoeken. Met de ThinkFree-documentviewer bekijk je onderweg bestanden en navigeren is ten slotte mogelijk met Google Maps-navigatie.

Olcey Gülsen (SuperTrash) & Menno van den Berg (Samsung) met Galaxy Ace
Olcey Gülsen (SuperTrash) & Menno van den Berg (Samsung) met Galaxy Ace

De Samsung Galaxy Ace met exclusieve SuperTrash phone bag en SuperTrash magazine is vanaf februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 349,-.

portablegear.nl