Interessant:

BlackBerry Bold Touch uitgelekt

nieuws 28 januari 2011 om 13:43

De roadmap van BlackBerry voor 2011 is uitgelekt op internet; de Canadezen hebben onder meer de BlackBerry Bold Touch en de BlackBerry Curve Touch in de planning staan.

De smartphone-watchers van CrackBerry kregen de roadmap in handen. Daarop zijn onder meer de Curve 9330, monaco (waarschijnlijk de Storm3), montana (Bold Touch), sedona (nieuw Curve-model) en malibu (Curve Touch) te bewonderen. De Bold Touch zou onder meer voorzien zijn van een 2,8-inch touchscreen, een 5-megapixel camera, 8GB geheugen en een 1,2GHz Qualcomm-processor. Eerder werd al bekend dat RIM de BlackBerry Torch 2 in de planning heeft staan.

BlackBerry roadmap 2011 (via CrackBerry)
BlackBerry roadmap 2011 (via CrackBerry)

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe BlackBerry's officieel worden aangekondigd. Veel van de uitgelekte modellen lijken in eerste instantie alleen bedoeld voor de Amerikaanse markt, dus het is nog afwachten welke er naar Europa komen.

BlackBerry Bold Touch (montana) (via CrackBerry)
BlackBerry Bold Touch (montana) (via CrackBerry)

Naschrift: de BlackBerry Bold 9900 Touch is begin mei 2011 officieel geintroduceerd. De BlackBerry Torch 9810 ('Torch 2') volgde begin augustus 2011.

CrackBerry