Interessant:

Mac App Store geopend

nieuws 6 januari 2011 om 15:04

Apple heeft aangekondigd dat de Mac App Store vandaag zijn digitale deuren opent, waarmee de App Store nu ook beschikbaar is op de Mac. In de Mac App Store zijn vanaf de start ruim 1000 gratis en betaalde apps te vinden.

Je kan via je iTunes-account de apps uitzoeken en kopen, en deze in één enkele stap downloaden en installeren. De Mac App Store, die Apple eind 2010 reeds aangekondigde, is een onderdeel van Mac OS X versie 10.6.6 en kan door Snow Leopard-gebruikers via Software-update worden opgehaald.

Het aanbod van de Mac App Store bestaat uit games en apps op het gebied van onder meer onderwijs, (grafische) vormgeving, lifestyle en productiviteit. Nieuwe, populaire en opmerkelijke apps worden apart onder de aandacht gebracht. Verder kun je in de Mac App Store zoeken in de verschillende categorieën, aanraders van medewerkers bekijken, de hitlijsten voor gratis en betaalde apps bekijken en recensies en beoordelingen van andere gebruikers bekijken.

Mac App Store
Mac App Store

"Met al meer dan 1000 apps maakt de Mac App Store een vliegende start", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "We denken dat gebruikers deze innovatieve nieuwe manier om apps te vinden en te kopen met open armen zullen ontvangen."

Om gebruik te kunnen maken van de Mac App Store, moet de software-update voor Mac OS X versie 10.6.6 worden gedownload. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/mac/app-store.

portablegear.nl