Interessant:

Sony Ericsson XPERIA Arc begin 2011 naar Nederland

nieuws 6 januari 2011 om 10:02

De gisteren voortijdig uitgelekte Sony Ericsson XPERIA Arc is inmiddels officieel; de 4,2-inch smartphone met Android 2.3 en een 8-megapixel camera komt in het eerste kwartaal van 2011 naar Nederland.

De Sony Ericsson XPERIA Arc is superdun en licht en meet op zijn dunste punt slechts 8,7 mm. De XPERIA Arc past met zijn fraaie 'curved' en ergonomische vormen goed in de 'human curvature'-filosofie van Sony Ericsson. Het toestel heeft een 4,2-inch multitouch-touchscreen en draait op Android 2.3 Gingerbread en beschikt over een 1 GHz Qualcomm-processor.

Verder kan je rekenen op een 8-megapixel camera met LED-flitser en HD-videorecorder, een uitgebreide mediaspeler, FM-radio en aGPS. De connectiviteit is eveneens dik in orde met 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth, DLNA, HDMI en Microsoft Exchange ActiveSync-ondersteuning. Via Sony Ericssons Timescape-app houd je eenvoudig contact met al je sociale netwerken.

Sony Ericsson XPERIA Arc
Sony Ericsson XPERIA Arc

De Sony Ericsson XPERIA Arc is verkrijgbaar tegen het einde van het eerste kwartaal in de kleuren Midnight Blue en Misty Silver. De prijs is nog onbekend.

Sony Ericsson XPERIA Arc
Sony Ericsson XPERIA Arc

portablegear.nl