Interessant:

Telfort Zakelijk OpMaat geintroduceerd

nieuws 4 januari 2011 om 09:02

Telfort introduceert deze week Telfort Zakelijk OpMaat, een nieuw zakelijk mobiel groepsabonnement geschikt voor ondernemers met twee of meer aansluitingen.

Met Telfort OpMaat Zakelijke kunnen ondernemers belminuten inkopen voor het gehele bedrijf waar alle medewerkers mee kunnen bellen. De belminuten en extra diensten in het groepsabonnement zijn af te stemmen op de individuele wensen van medewerkers. Bovendien geldt een staffelkorting voor ondernemers die veel bellen, ongeacht het aantal medewerkers. Zo kan er voordelig uit een groepsabonnement worden gebeld, dat voldoet aan de individuele belwensen van de medewerkers.

Met het Zakelijk OpMaat abonnement wordt het totaal aantal belminuten van het bedrijf opgebouwd uit bedrijfsbundels, bestaande uit eenheden van 100 belminuten. Een ondernemer kan op basis van het individuele belgedrag van de medewerker het aantal bedrijfsbundels bepalen. Medewerkers bellen vervolgens allemaal uit het totaal aantal ingekochte belminuten. Hoe hoger het gemiddelde aantal ingekochte bedrijfsbundels per medewerker, hoe lager de prijs per bedrijfsbundel.

Naast het totaal aantal ingekochte belminuten, kunnen er extra diensten worden aangeschaft die aan de persoonlijke bel-, sms- of mobiel internet-wens van een medewerker voldoen. Zakelijk OpMaat kent een aantal nieuwe extra diensten. Ondernemers kunnen kiezen voor mobiel internet met een hogere snelheid, een dienst waarmee collega's voordelig onderling kunnen bellen, een bundel voor bellen in het buitenland en een bundel om voordelig naar buitenlandse nummers te bellen.

Ondernemers hebben met Zakelijk OpMaat inzicht in abonnementsgegevens en facturen via Zakelijk Beheer, de persoonlijke online omgeving op Telfort.nl. Sander Gielen, directeur Marketing bij Telfort, legt uit: "Ondernemers nemen graag zelf beslissingen, ook op het gebied van telecom. We merken dat ze efficiënt willen inkopen en dat ze niet willen betalen voor allerlei extra’s die ze niet gebruiken. Met Zakelijk OpMaat kan dat. We maken het ze mogelijk om voordelig uit één groepsabonnement te bellen dat goed is afgestemd op de persoonlijke wens van elke medewerker."

Zakelijk OpMaat is verkrijgbaar via Telfort dealers. Voor meer informatie zie: www.telfort.nl/zakelijk/.

abo-vergelijk.nl