Interessant:

Witte Samsung Galaxy S in Duitsland

nieuws 14 december 2010 om 09:52

Om vast in de kerstsfeer te komen heeft Samsung in Duitsland een witte editie van de Samsung Galaxy S uitgebracht; het model komt waarschijnlijk binnenkort ook naar Nederland. [update]

Behalve de kleur verschilt de de witte Samsung Galaxy S (i9000) niet van de reguliere zwarte variant. Je kan dus nog altijd rekenen op een zeer helder 4-inch super-AMOLED-display, een 5-megapixel camera en Swype om snel mee te kunnen tikken. Hoewel er reeds een Android 2.2-update voor de Galaxy S beschikbaar is, draait het nieuwe witte model bij levering nog op Android 2.1. In 2011 krijgt de Galaxy S zo goed als zeker ook een Android 2.3-update.

Samsung Galaxy S White Edition
Samsung Galaxy S White Edition

De witte Galaxy S is per direct in Duitsland verkrijgbaar voor een prijs van 649 euro en ligt binnenkort waarschijnlijk ook in de Nederlandse winkels. In ons land verschenen eerder een speciale Pink Ribbon- en een Ajax-editie van de Galaxy S.

Update: verschillende Nederlandse winkelketens, waaronder Phoneshop en Typhone, hebben inmiddels laten weten de witte Galaxy S op voorraad te hebben.

Samsung Duitsland