Interessant:

Navigon 20 serie verkrijgbaar in Nederland

nieuws 7 december 2010 om 08:01

De Navigon 20 Easy is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland; de Navigon 20 Plus ligt binnen enkele weken in de Nederlandse winkels.

De Navigon 20-modellen zijn de nieuwste generatie instapmodellen van Navgion. Deze navigatiesystemen hebben een 3,5-inch display en zijn bedoeld voor de minder intensieve gebruiker en voetgangers. Een nieuwe feature op de Navigon 20-systemen is de "actieve rijbaanassistent". Een plaatje toont het exacte moment waarop je van baan moet veranderen. Met de TMC route-informatie krijg je file-informatie. Het apparaat ziet de files en obstakels van te voren en geeft vervolgens een alternatieve route. Beide features zitten zowel op de Navigon Easy als Navigon Plus modellen. Beide modellen zijn tevens uitgerust met een voetgangersmodus.

De Navigon 20 Plus beschikt als extra ten opzichte van de Navigon 20 Easy over een bewegingssensor, waarmee het mogelijk is om de menubalk en het menu met Points of Interest te activeren zonder het scherm aan te raken. De Navigon 20 Plus is ook geschikt als reisgids met de feature "Navigon Sightseeing" en toont de dichtstbijzijnde toeristische bezienswaardigheden in full-screen mode.

De Navigon 20 Easy is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €99. De Navigon 20 Plus is binnen enkele weken verkrijgbaar voor €129.

portablegear.nl