Interessant:

Olympus PEN E-PL1 30 dagen op proef

nieuws 26 november 2010 om 10:43

Het is mogelijk om de Olympus PEN E-PL1, de gebruiksvriendelijke Micro Four Thirds-camera van Olympus, 30 dagen op proef te nemen. Als de camera je niet bevalt, kan je hem retourneren en krijg je je geld terug.

Je mag de Olympus PEN E-PL1 30 dagen proberen. Hiervoor moet je je camera binnen 7 dagen na aankoop registreren op www.olympus.nl/promoties. Als je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent, stuur je de (onbeschadigde) camera inclusief alle accessoires retour samen met het ingevulde retourformulier, het originele aankoopbewijs met datum en het garantiebewijs aan Olympus Nederland. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag binnen 6 weken retour.

De aanbieding geldt bij de aankoop van een Olympus PEN E-PL1 14-42mm kit, de 14-150mm kit en de dubbel zoom kit met de 14-42mm en 40-150mm objectief en loopt van tot en met december 2010. Er kan maximaal één PEN E-PL1 per persoon worden geretourneerd. Je kan alleen meedoen aan de actie als je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt. Verder is de actie niet geldig met andere kortingsacties en/of aanbiedingen van Olympus Nederland.

Olympus PEN E-PL1
Olympus PEN E-PL1

De Olympus PEN E-PL1 is uitgerust met een 12,3 megapixel sensor, een mechanische beeldstabilisator en een ingebouwde flitser voor de beste afbeeldingen. Tevens is het mogelijk om HD-filmopnamen te maken. Verder vind je op de PEN E-PL1 de Live Guide. Deze helpt je bij het maken van mooie opnamen en legt in eenvoudige en heldere bewoordingen uit hoe je de instellingen van ingewikkelde functies, zoals scherptediepte, kunt aanpassen.

>>> Ga naar de Olympus actiesite

www.olympus.nl/promoties


Gerelateerde producten