Interessant:

Dell Inspiron Duo in 2011 naar Nederland

nieuws 26 november 2010 om 10:03

De Dell Inspiron Duo, Dells hybride tablet-netbook met kantelbaar display, komt in 2011 naar Nederland; in de tabletmodus maak je gebruik van Dell Duo Stage, Dells nieuwe gebruikersinterface.

De Dell Inspiron Duo is voorzien van een bijzonder ontwerp met een kantelbaar display in het frame en combineert de eenvoud van een tablet met de functionaliteit van een fysiek toetsenbord en het gemak van een dock. In de docking-modus fungeert de Inspiron Duo als wekker, digitale fotolijst of muziekspeler.

Op de Inspiron Duo schakel je eenvoudig tussen tabletmodus, typemodus en docking-modus. De Inspiron Duo is uitgerust met een 10,1-inch HD-display, Windows 7 Home Premium, een Intel Atom N550 dual core-processor en een harde schijf met een capaciteit van 250GB. WiFi en een geintegreerde webcam zijn standaard, Bluetooth is optioneel. In de tabletmodus bedien je het toestel via de nieuwe Dell Duo Stage interface. Hiermee heb je direct toegang tot muziekbestanden, foto's, games en andere toepassingen.

Dell Inspiron Duo
Dell Inspiron Duo

De adviesprijs en exacte beschikbaarheid van de Dell Inspiron Duo zullen begin 2011 bekend worden gemaakt. De Duo wordt Dells tweede tablet voor de Nederlandse markt, na de Dell Streak die die jaar uitkwam.

Naschrift: de Dell Inspiron Duo is vanaf 1 februari vanaf 499 euro verkrijgbaar.

portablegear.nl